PERSUITNODIGING: HUPHUP: gezond sporten voor alle Belgen

PERSUITNODIGING: HUPHUP: gezond sporten voor alle Belgen

DINSDAG 7 MEI 2019 • 15 UUR • ZANDHOVEN

Sporten maakt je fysiek en mentaal gezonder, dat is niet nieuw. Wel nieuw is de manier waarop HUPHUP mensen meer wil doen bewegen om gezonder te leven. Ondernemer en kinesitherapeut Raf Swerts lanceert op dinsdag 7 mei dit nieuwe sport- en gezondheidsmerk – op basis van een wetenschappelijke methodiek – waarmee elke Belg eenvoudig, veilig en gemakkelijk aan de slag kan. Met resultaat.

HUPHUP positioneert zich bewust buiten het fitnesscircuit en richt zich ook tot mensen die hun gezondheid opnieuw moeten opbouwen of met lichamelijke klachten kampen. De ambitie reikt trouwens ver: eind 2020 wil HUPHUP een 100-tal coachcentra openen in de Benelux.

Sportief nieuwsgierig? Kom op 7 mei naar HUPHUP Zandhoven (Melkerijweg 1), waar het nieuwe sportconcept wordt voorgesteld, in aanwezigheid van sportjournalist Stef Wijnants en sportarts Koen Pansaers. Je kan aansluitend ook zelf HUPHUP uittesten. Graag een seintje bij Margot Feiner van RCA, telefonisch op het nummer 011 590 590 of via mail naar margot.feiner@rca.be.

PROGRAMMA

  • 14.45 uur: welkom bij HUPHUP Zandhoven
  • 15.00 uur: voorstelling nieuw sportconcept, concrete ambities voor de Benelux door Raf Swerts (kinesitherapeut), toelichting wetenschappelijke methodiek door sportarts Koen Pansaers (15 jaar clubdokter bij STVV)
  • 15.45 uur: rondleiding                  
  • 16.00 uur: mogelijkheid om HUPHUP zelf te testen
Story image
Persuitnodiging HUPHUP HUPHUP_Invite_pers_7mei2019_NL_DEF.pdf - 168 KB

 

Over HUPHUP

Raf Swerts studeerde Kinesitherapie en manuele therapie en was 15 jaar actief als kinesitherapeut. In 1995 richtte hij Fitness & Health op, zijn eerste fitness met toen al de nadruk op sporten om gezonder te worden. Fitness & Health werd later EasyFit om het gemakkelijke karakter van sporten in de kijker te zetten. De keten groeide uit tot 35 clubs in Vlaanderen. 24 van deze clubs worden nu omgevormd tot HUPHUP centra. Nederland volgt in september dit jaar met 8 clubs en tegen eind 2020 is de ambitie een 100-tal HUPHUP centra over de Benelux te openen. 

HUPHUP