PERSUITNODIGING: Diestse school opent eigen fitness

PERSUITNODIGING: Diestse school opent eigen fitness

donderdag 5 maart I 16u30 I Diest

Zoveel mogelijk mensen aanzetten tot bewegen: het is de missie van ondernemer Raf Swerts en de 22 HUPHUP-gezondheidsclubs die hij heeft opgericht. Toen zijn club een aantal nieuwe fitnesstoestellen aankocht, leek het hem dan ook een goed idee om de andere toestellen weg te schenken aan een aantal scholen. Onder andere de scholengroep KSD in Diest ging enthousiast in op de oproep én richtte zijn turnzaal in tot fitnesszaal. Pedagogisch directeur van de derde graad, Renilde Verboven, en HUPHUP-zaakvoerder Raf Swerts vertellen je graag meer over hun sportieve ambities tijdens de officiële opening van de fitness op de school.

 Je bent van harte welkom op 5 maart, om 16u30 bij KSD Scholengroep in Diest op de Mariëndaalstraat 33.

Graag ten laatste 3 maart een seintje bij Kirsten Van de Werf van RCA, telefonisch op het nummer 0492/12.77.54 of via mail naar kirsten@rca.be.

PROGRAMMA:

  • 16u30 ontvangst en officiële opening fitness op de school
  • 17u00 welkomstwoord Reinilde Verboven, directeur KSD 3e graad
  • 17u15 toelichting Hup Hup door Raf Swerts, CEO Hup Hup
  • 17u30 receptie

 

Over HUPHUP

Raf Swerts studeerde Kinesitherapie en manuele therapie en was 15 jaar actief als kinesitherapeut. In 1995 richtte hij Fitness & Health op, zijn eerste fitness met toen al de nadruk op sporten om gezonder te worden. Fitness & Health werd later EasyFit om het gemakkelijke karakter van sporten in de kijker te zetten. De keten groeide uit tot 35 clubs in Vlaanderen. 24 van deze clubs worden nu omgevormd tot HUPHUP centra. Nederland volgt in september dit jaar met 8 clubs en tegen eind 2020 is de ambitie een 100-tal HUPHUP centra over de Benelux te openen. 

HUPHUP